Nyheter

Johan Kristoffersson in action under NGK-Masters 2015

Du har väl inte missat att anmäla dig?

2018-09-18
. Äntligen närmar sig årets stora tävling och anmälan on-line för årets NGK-Masters har varit öppen ett tag. Upplägget blir likt de senaste åren, med Seniorer och Damer på lördag samt Juniorer och Oldboys på söndag.   Go till info fliken för att läsa mer och länka direkt till anmälningssidan!
 

Dags att boka boende till NGK-Masters 2018

2018-08-14
Nu närmar sig årets NGK-Masters med stormsteg och det börjar bli dags att boka hotell. Årets stora efterfest kommer att hållas på Scandic Winn och om ni vill vara med där det händer skall ni självklart bo på Karlstads motorsporttokiga hotell!   För att boka boende, klicka på länken: Scandic   Om du väljer att ringa till hotellet och boka, ange bokningskod BNGK191018 för att få tillgång våra specialpriser
 
Bernth Granlund var glad efter segern

Jonas Jonsson och Bernt Granlund segrare på Söndagens tävling

2017-10-15
. Juniorfinalen vanns av Malungs Jonas Jonsson efter stor dramatik.  C och B-finalsegraren Max Forsman var snabbast iväg i starten, men efter några varv passerade Adam Westlund. Omkörningen gjordes under Gulflagg varför Adam svartflaggades. I samband med omkörningen körde Max på Adam och uteslöts i efterhand för detta tilltag. Som ny segrare utnämndes istället Jonas Jonsson. Tyvärr har vi inget kort ännu på Jonas.  För komplett resultatlista, klicka här:     I Veteranklassen tog Vara MKs Bernth Granlund segern A-finalen följd av Haninges Micke Hagberg  För komplett [...] Läs mer »
 
Daniel Wall tog 5:e segern i NGK-Masters!

Daniel Wall tog 5:e titeln efter en mekanikerbragd

2017-10-15
. Daniel Wall är Kungen av NGK-Masters! Wall inledde med heatseger direkt i första omgången, men vid målgången rasade motorn i hans potenta Volvo 240. Efter en heroisk insats av Daniel och hans mekanikerstab lyckades de med det omöjliga, att byta motorblock mellan två kvalheat. En riktig bragdinsats som betalade sig med seger i omgång två och omgång tre. I A-finalen blev det en otroligt rafflande kamp mellan Wall, Ulf Eriksson och Tobias Svärd. Daniel Wall tog ledningen direkt i starten, men blev passerad av Ulf Eriksson på första varvet. Tobias Svärd jagade bakom Wall och Eriksson och när Wall lyckades pressa sig förbi Eriksson upp i ledningen så hängde Svärd på. Motorn i [...] Läs mer »
 
En överlycklig Loise Hultgren Sevius segrade i NGK-Masters 2017

Loise Hultgren Sevius segrade i Damklassen

2017-10-15
. Efter 2 segrar och en 4:a plats i kvalheaten placerade sig Säffleföraren på 3:a in i A-finalen. Första kurvan är alltid förenat med dramatik och den här gången var inget undantag. Efter att två av favoriterna krokade ihop i starten kunde Loise Hultgren Sevius komma ut först ur kurvan. Efter en inledande klappjakt kunde ho dra ifrån och vann till slut en komfortabel seger över Kungsbackas Frida Börjesson och Gestrikes Ida Törnhult.   För komplett resultatlista, klicka här. Stilstudie på årets Damsegrarinna, Foto Christian Gustavsson Läs mer »
 
Boka biljetter via Tickster, klicka på länken nedan

Sista chansen att köpa VIP-biljetter

2017-10-12
. NGK-Masters | Crewclub Nu är det sista möjligheten att boka VIP-biljetter till tävlingen. Vår Hospitality, Crewclub är det perfekta sättet för er att besöka NGK-Masters den 14 oktober 2017 på Kalvholmen i Karlstad. Det finns ett begränsat antal biljetter, så det gäller att skynda på att beställa...  I Crewclub kommer vi att sköta intervjuer av förarna. Intervjuerna visas på SBF-Play och på storbildskärmen.  Med Crewclub pass är allt inkluderat i priset: - Entré till tävlingen- Läktare- Mat och dryck- Värme i vårt fina VIP-tält  Här kan ni mötas och trivas i en spännande dag på racerbanan.  Maten [...] Läs mer »
 
Karlstadsbandet Full Pull Rockar loss ordentligt på Scandic Winn!

Skynda anmäl er till NGK-Masters officiella efterfest, nu på lördag!

2017-10-12
. Med två dagar kvar till race är det högtryck på biljettförsäljnningen. Missa inte att boka plats på NGK-Masters officiella efterfest som går av stapeln på Scandic Winn lördag kväll. Biljettförsäljningen går för högtryck och det är inte så många platser kvar. Du kan välja om du vill käka Winns supergoda Grilltallrik eller bara parta när bandet drar igång. Efter förra årets succé har vi utökat antalet platser, men det är begränsat till max 600personer (varav 150 med mat) så det är bara att skynda sig när biljetterna släpps! För underhållningen står Karlstadbaserade the Full Pull, det ultimata [...] Läs mer »
 
Nyblivne Världsmästaren Pontus Tidemand, klar för NGK-Masters

Världsmästaren sista pusselbiten i stjärnteamet!

2017-10-09
. Nu är det klart att WRC-2 världsmästaren Pontus Tidemand kommer till NGK-masters 2017! I team med Johan Kristoffersson och Daniel Wall bildar Tidemand NGK-masters mest favorittippade team. Två Värmländska världsmästare och en fyrfaldig NGK-masters segrare i tre identiska Volvo 245:or. NGK-masters avgörs under helgen den 14-15 Oktober på Kalvholmens Motorbana i Karlstad Skodas nyblivna Rallyvärldsmästare är ett jagat villebråd efter segern. Det satt hårt inne att få ledigt till årets NGK-Masters, men när Skodas ledning förstått innebörden av tävlingen så gav de klartecken i sista stund. Pontus kommer inte till Karlstad för att bli tvåa, och definitivt [...] Läs mer »
 

Preliminär startlista NGK-Masters 2017

2017-09-28
Nu är den preliminära startlistan till årets NGK-Masters färdig. Observera att startlistan är preliminär och att startbekräftelse skickas ut från Karlstads MC. Eventuella justeringar kommer at göras allt eftersom eventuella felaktigheter upptäcks. Klicka på länken nedan för att se listorna! Klicka här för seniorlistan Klicka här för damlistan Klicka här för juniorlistan Läs mer »
 
Johan Kristoffersson kommer till NGK-Masters 2017 (Foto: STCC)

VM-ledaren till NGK-Masters med seger i sikte

2017-09-12
. Med resultatraden 84, 38 och 2 är nu siktet inställt på seger. Rallycross-VM stjärnan och mästerskapsledaren Johan Kristoffersson från Arvika kommer till NGK-Masters på Kalvholmen i Karlstad med en enda målsättning, SEGER! Johan leder rallycross-VM efter nio av 12 deltävlingar med hela 46 poäng före teamkollegan Petter Solberg och kan vara klar världsmästare i rallycross-VM när NGK-masters avgörs på Kalvholmen i Karlstad den 14 oktober. Med fyra raka segrar i årets VM är Johan redan historisk, det kan bara toppas med att vinna prestigefyllda NGK-Masters.... Till sitt förfogande har Johan ett rutinerat gäng bilbyggare som vet hur en vinnarbil till NGK-masters ska se ut. [...] Läs mer »
 
NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn