Nyheter

Hampus Enner och Christer Larsson Junior och Veteran-Master 2018

2018-10-22
. Likenäs MKs Hampus Enner segrade i Junior-klassen medans Munfors MCs Christer Larsson segrade i veteranklassen i NGK-Masters 2018. För komplett resultatlista juniorklassen, klicka här. För komplett resultatlista veteranklassen, klicka här. En överlycklig Hampus Enner kan storl titulera sig NGK Junior-Master 2018! Christer Larsson, segrare i Veteranklassen 2018Foto Christian Gustavsson Läs mer »
 

Camilla Wernersson och Tobias Svärd är NGK-Masters 2018

2018-10-21
. Efter stenhårda finaler lyckades MK Orions Tobias Svärd och MK Kindas Camilla Wernersson köra hem var sin klass i NGK-Masters 2018. För komplett resultatlista seniorklassen, klicka här. För komplett resultatlista damklassen, klicka här. Camilla Wernersson tog i år sin första titel i NGK-Masters Foto Christian Gustavsson
 

Klart för drabbning i NGK-Masters 2018

2018-10-18
Bild från dagens presskonferens   Nu till helgen är det åter dags för landets mest uppmärksammade Folkracetävling. Tävlingen som körs för 14:e gången är hetare än någonsin. Med över 600 anmälda till tävlingen och ett otroligt tryck på sociala media så kan vi lova att 2018 års tävling blir något utöver det vanliga. Som bonus körs Sveriges absolut största juniortävling på söndag.   Giganternas kamp då tre Världsmästare (Kristoffersson, Tidemand, Bergqvist) möts i årets NGK-Masters  Det är med stolthet NGK-Masters kan presentera Sveriges tre Världsmästare på startlinjen! När [...] Läs mer »
 

Världsmästarna Kristoffersson och Tidemand kommer till NGK-Masters

2018-10-11
. Efter några års deltagande i NGK-Masters börjar det bli mer på allvar för de båda motorsportgiganterna Johan Kristoffersson och Pontus Tidemand. Hittills har ingen utanför Folkraceleden lyckats vinna tävlingen sedan premiären 2005, men de båda Världsmästarna kommer närmare för varje år.  När starten går i årets NGK-Masters kan vi förvänta oss en giganternas prestigekamp. I årets tävling ställer de båda Världsmästarna Johan Kristoffersson och Pontus Tidemand upp i var sin identisk Volvo 240, båda bilarna tillverkade av bilbyggarexperten Daniel Wall. De båda värmländska motorstjärnorna har kört NGK-Masters med [...] Läs mer »
 
Bernth Granlund var glad efter segern 2017

Korrigerad veteranlista inför NGK-Masters 2018

2018-10-09
. Tyvärr publicierade vi fel lista för veteraner, här nedan kommer en korrigerad startlista.   För att kolla rätt lista, klicka här   Stilstudie av Bernth Granlund, Veteranernas mästare 2017,   
 

Preliminär startlista Junior och Veteran

2018-10-09
. Nu är den preliminära startlistan för juniorer och vetraner klara för NGK-Masters.   Preliminär startlista Juniorer: Klicka här Preliminär startlista Veteraner: Klicka här
 

Preliminär startlista NGK-Masters 2018

2018-10-05
. Efter ett digert arbete kan vi nu presentera den preliminära startlistan för årets NGK-Masters! Till er som inte kom med i år kan vi säga att det har ALDRIG varit en hårdare konkurrens om platserna. Alla kommer naturligtvis inte att vara nöjda, men det kommer att bli en kanontävling på Kalvholmen den 20:e oktober!   Preliminär startlista Seniorer: Klicka här Preliminär startlista Damer: Klicka här   Preliminär startlista för söndagen kommer ut senare.  Läs mer »
 
Nyblivne Juniorvärldsmästaren Emil Bergqvist, klar för NGK-Masters

Juniorvärldsmästaren till NGK-MASTERS!

2018-10-04
. Med en färsk JVM-titel i bagaget kommer Torsåkers Emil Bergkvist till NGK-masters för att ta upp kampen med den svenska folkraceeliten! Emil blir den fjärde i raden av JVM-mästare att delta i NGK-masters. Sedan tidigare har P-G Andersson, Patrik Sandell och Pontus Tidemand alla försvarat rallyjuniorernas färger i den prestigeladdade tävlingen.   Köp biljetter till NGK-masters på Tickster genom att klicka på länken!
 
Rallycross stjärnan Andreas Eriksson under NGK-Masters

Nu öppnar biljettbokningen on-line! Boka biljetter till party och tävling via Tickster

2018-09-26
. Nu har on-line bokningen av biljetter äntligen öppnat! Logga in på Tickster och boka dina biljetter. Här kan du boka: Partybiljetter, med och utan mat VIP-biljetter till tävlingen Entrébiljetter till båda tävlingsdagarna Partybiljetterna är maximerade till antal så skynda-fynda om ni vill hänga med på After-Race Party!  
 

Rekordstort intresse för NGK-Masters 2018!

2018-09-18
Med tolv dagar kvar tills anmälan stänger kan vi presentera första gänget med förtur i gallringen  till årets NGK-masters. Genom att placera sig väl på både festivaler och utvalda tävlingar är detta grunden till startfältet på Kalvholmen den 20:e Oktober. Viktigt för alla med förtur i gallringen är att även dessa förare måste anmäla sig för att förturen ska gälla. Missad anmälan gör alltså att förturen är förbrukad. Anmälan till årets NGK-masters stänger den 30:e September.   Seniorer. Daniel Wall, MSK KvarnvingarnaUlf Eriksson, Oskarshamns RRCTobias Svärd, MK OrionTimmo Helgesson, Vimmerby [...] Läs mer »
 
NGK AutoExperten MekoPartner Mekonomen Scandic Winn